Fantasy Football Waiver Wire Pickups, Week 10: Voegt toe om je play-off push te helpen

08 Nov 2022

Fantasy Football Waiver Wire Pickups, Week 10: Voegt toe om je play-off push te helpen

Voor het geval je het nog niet had gemerkt, het wordt behoorlijk laat in je fantasieseizoen. Als je in dit stadium toevallig een 4-5 of 3-6 fantasieploeg (of erger) hebt, raden we je aan om de onderstaande FAB-aanbevelingen volledig af te wijzen en je fiches gewoon naar het midden van de tafel te schuiven. Je hebt niet de luxe om voor december te sparen. Voor jou zijn de play-offs effectief begonnen. Deze week zijn er nog vier teams gedag (Jets, Patriots, Bengals, Ravens), dus helaas wordt het er niet eenvoudiger op.

Maar de afstandsverklaring biedt altijd. Hier is een verzameling goedgekeurde pickups, allemaal beschikbaar in de meeste Yahoo-competities...

Brede ontvangers en strakke uiteinden om te targeten

Terrace Marshall Jr., Carolina Panthers (6% op rooster)

Een week nadat hij vier ballen voor 87 yards op negen doelen had gepakt, leverde Marshall de eerste score van zijn professionele carrière:

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Update uw instellingen hier om het te zien.

Marshall leidde de Panthers bij het ontvangen van werven (53) en doelen (6) op een dag waarop heel weinig goed ging voor het team. Hij is duidelijk niet slechter dan de nummer 2 optie in Carolina's passing game op dit moment, alleen achter D.J. Moor. Zoals Matt Harmon je heeft verteld, hebben de Panthers het slot-experiment met Marshall slim geschrapt; na het spelen van 177 slotsnaps vorig seizoen, kwam hij afgelopen week binnen met slechts negen op het jaar.

Marshall is niet bepaald gehecht aan een dynamische, krachtige aanval, maar het zal hem in de tweede seizoenshelft niet ontbreken. Volgende week trekt hij de meest genereuze pasverdediging van de competitie als Carolina gastheer is van Atlanta.

Aanbevolen ontheffingsaanbieding, uitgaande van een budget van $ 100: $ 11

Mecole Hardman, Kansas City Chiefs (48%)

Het lijkt oké om in dit geval door te gaan met het najagen van touchdowns, omdat Hardman gewoon blijft scoren. Hij is ook gebonden aan een aanval die meer dan 35 punten kan opleveren voor elke verdediging. Hardman heeft vijf huisbezoeken afgelegd in zijn laatste drie wedstrijden, waarvan vier korte-afstandsscores van binnen de 10-yardlijn, zoals deze:

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Update uw instellingen hier om het te zien.

Iedereen weet natuurlijk dat Hardman een brander is met geweldige after-the-catch-vaardigheid. Het zijn zijn pre-catch-vaardigheden die een probleem zijn sinds hij in de competitie kwam. Hij eindigde zondagavond met zes ontvangsten op negen doelen voor 79 yards, gemakkelijk zijn grootste ontvangende werklast van het seizoen. Hardman is een fantasie-optie met hoge variantie, wat betekent dat hij niet voor iedereen is. Maar hij heeft zeker nog een paar monsterweken voor de boeg.

Verhaal gaat verder

Aanbieding: $ 12

Greg Dulcich, Denver Broncos (37%)

Het is begrijpelijk dat Dulcich beschikbaar blijft in bijna tweederde van de Yahoo-competities, omdat zijn team in week 9 een bye had. komt zelden van het veld. Dulcich ving een 39-yard touchdown-pas in zijn NFL-debuut en sleepte de volgende week zes ballen op negen doelen binnen. Toen we hem voor het laatst zagen in de wedstrijd in Londen in week 8, leverde hij vier vangsten voor 87 yards en speelde hij 80 procent van de aanvallende snaps voor de Broncos. Dus eigenlijk is hij 3-uit-3 gegaan en levert hij nuttige fantasie-uitvoeringen.

Denver wordt in de volgende twee games (Titans, Raiders) geconfronteerd met een paar gebruiksvriendelijke pasverdedigingswerken, dus we kunnen van Dulcich meer fantasiegoed verwachten. Voeg hem toe waar je Travis Kelce nog niet in je team hebt.

Aanbieding: $10

Greg Dulcich is een fantasy-add met prioriteit voor mensen die hulp nodig hebben bij een krap einde. (Foto door Sean M. Haffey/Getty Images)

Verschillende andere ontvangers om toe te voegen: Odell Beckham Jr. (gezien de timing van zijn knieblessure, voelt het nog steeds alsof het team dat hem contracteert het zal doen voor zijn potentieel playoff-bijdragen; er wordt nog steeds verwacht dat hij met een mededinger landt en zal waarschijnlijk het veld in december zien), DeAndre Carter (hij heeft de eindzone sinds de openingsweek niet gevonden, maar hij heeft 13 doelen getrokken in zijn laatste twee wedstrijden en de Chargers zijn momenteel zonder Keenan Allen en Mike Williams), Wan'Dale Robinson (ja, oké, hij produceerde een blindganger in Seattle voor het afscheid van New York, maar hij is nog steeds een opwindend jong talent en hij heeft weinig concurrentie voor doelen in het ontvangstkorps van de Giants ).

Rosterwaardige strakke einden: Cole Kmet (zijn uitbraak was vertraagd, maar het lijkt nu echt op gang te komen; Kmet heeft drie keer een piek bereikt in zijn laatste twee wedstrijden en zijn quarterback is gloeiend heet), Cade Otton (het is moeilijk om stel je voor dat de Bucs hem aan de kant zouden schuiven voor Cameron Brate na de uitstekende prestatie van zondag, waaronder een game-winnende TD).

Teruglopen op de draad

Latavius ​​Murray, Denver Broncos (31% op de lijst)

Melvin Gordon is blijkbaar nog steeds de beginnende running back in Denver, maar hij werd verslagen (15 tot 12) en gewonnen (59 tot 52) ​​door Murray toen het team voor het laatst het veld betrad in week 8. De verwachting is dat Gordon en Murray het achterveld van het team zullen blijven leiden, met nieuwkomer Chase Edmonds voornamelijk in een cameo-ontvangende rol. (Edmonds was tot nu toe een van de minst efficiënte en minst explosieve backs in de NFL, met een gemiddelde van 2,9 YPC en 1,7 yards na contact; hij is geen voor de hand liggende upgrade voor zijn nieuwe team.) dubbelcijferige aanrakingen is een haalbare flex, dan hoort Murray op iemands selectie. Hij scoorde touchdowns op de korte afstand in elk van zijn laatste twee wedstrijden, dus hij is duidelijk een vertrouwde optie aan de doellijn.

Aanbieding: $9

Jeff Wilson Jr., Miami Dolphins (52%)

Oké, we breken hier het protocol en bespreken een speler die daadwerkelijk in (iets) meer dan 50 procent van het Yahoo-universum staat, omdat, in het geval van Wilson, dat percentage wordt ondersteund door duizenden deadbeat-managers. Wilson's fantasiepotentieel voor de rest van het seizoen leek een paar weken geleden teniet te zijn gedaan na de handel die Christian McCaffrey naar de Niners stuurde. Op dat moment was bijna elke betrokken fantasiemanager klaar om Wilson naar de stoep te schoppen. Hij zou zeker niet voor CMC spelen voor San Francisco en Elijah Mitchell zou terugkomen van IR.

Maar toen Wilson naar Miami werd gestuurd, werd zijn pad naar fantasierelevantie veel schoner. Raheem Mostert leek goed ingeburgerd als de duidelijke nummer 1 RB voor de dolfijnen, met Wilson vermoedelijk in een roterende rol. Zijn bekendheid met het run-spel van Mike McDaniel was een duidelijk pluspunt.

Het blijkt dat Wilson in feite een belangrijk onderdeel is van Miami's vernieuwde rushing-offensief. Hij en Mostert voerden zondag hetzelfde aantal carry's (9) uit tegen Chicago, waarbij Wilson zijn nieuwe teamgenoot versloeg, 51 yards naar 29. Hij ving ook alle drie zijn doelen voor nog eens 21 yards met een score inbegrepen: Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Update uw instellingen hier om het te zien.

Het lijkt erop dat we in het achterveld van dit team iets in de buurt van een 50/50-verdeling hebben, genoeg om zowel Mostert als Wilson in het RB2/flex-gesprek te plaatsen. Als Wilson in jouw competitie was gedropt, ga hem dan halen.

Aanbieding: $21

Rachaad White, Tampa Bay Buccaneers (34%)

Het duurde negen weken, maar wit bereikte eindelijk dubbele cijfers in een professionele wedstrijd. Helaas maakte hij geen grote fantasiespetter tegen de Rams, maar het gebruik was bemoedigend. Hij speelde ook 35 procent van de aanvallende snaps voor de Bucs, de vierde keer dat hij dat deed in de afgelopen zes weken. White was een uitzonderlijke ontvanger op universitair niveau - hij ving vorig jaar 43 passen voor 456 yards in de staat Arizona - dus hij heeft de vaardigheden die nodig zijn om een ​​verschil te maken in elk soort PPR-formaat. Als Leonard Fournette op enig moment tijd zou missen vanwege een blessure, zou White een onmisbare fantasy-back zijn.

Aanbieding: $6

Aanvullende RB's om te overwegen: Chuba Hubbard (hij had vorige week wat beperkt werk in de praktijk, dus zijn terugkeer van het enkelprobleem is niet ver weg), Jaylen Warren (dit is meer een aanklacht tegen Najee Harris dan een goedkeuring van Warren), Alexander Mattison (hij blijft een elite stash-and-hold back-up die één blessure verwijderd is van een top-10-optie op zijn positie), Chase Edmonds (hij had zeker een verandering van omgeving nodig, want hij was absoluut brutaal in Miami), Kylin Hill (hij zou een roterende rol kunnen spelen tegen Dallas, afhankelijk van de ernst van het enkelprobleem van Aaron Jones).

Quarterbacks die een kijkje verdienen

Jared Goff, Detroit Lions (49%)

Goff had niet de schoonste dag tegen Green Bay en voltooide slechts 14 van de 26 pogingen voor twee scores en één onderschepping (en verschillende andere bijna-onderscheppingen). Maar hij is nog steeds de man die naar Amon-Ra St. Brown en D'Andre Swift mag gooien, en hij heeft een goede match met Chicago aan dek. De Bears hebben onlangs belangrijke verdedigingsstukken weggeruild en ze zijn in opeenvolgende weken uit elkaar gehaald door Dak Prescott en Tua Tagovailoa. Wees niet verbaasd als Goff een top-12-achtige positionele finish produceert in een game met duidelijk shootout-potentieel.

Aanbieding: $4

Jimmy Garoppolo, San Francisco 49ers (40%)

Als het een beetje voelt alsof Garoppolo's wekelijkse vloer 225-2 is en zijn plafond 275-2, nou ... ja, dat klopt eigenlijk. Hij heeft precies twee touchdown-passes gegooid in elk van zijn laatste vier wedstrijden, maar heeft er sinds oktober 2020 nog geen drie gegooid in een week. Maar hij wordt omringd door elitewapens en hij gaat op zondagavond een matchup tegemoet met een niet-zo-intimiderende Chargers-verdediging . Garoppolo levert zeker zijn gebruikelijke prestatie van twee punten in week 10.

Aanbieding: $4

Ook op de goedgekeurde lijst bij QB: Daniel Jones (zijn ontvangende korps is een soort schurkengalerij, maar hij komt uit de bye met twee verre van intimiderende matchups tegen de Texanen en Lions), Taylor Heinicke (de matchup van deze week met Philly is zwaar, maar als hij de baan in de weken 11-12 kan houden, staan ​​Houston en Atlanta in het verschiet), Deshaun Watson (hij komt in aanmerking om in week 13 terug te keren, wat betekent dat hij zijn Browns-debuut zal maken in een aantrekkelijk duel tegen Houston, zijn voormalige werkgever).

Als je D/ST's streamt

New York Giants (9%)

De Giants hebben afscheid genomen en bereiden zich voor op een aanval in Houston die op dit moment een beetje licht is op talent. Davis Mills gooide donderdagavond een paar intercepties, wat hem acht op het seizoen en vier in zijn laatste drie wedstrijden opleverde. New York heeft dit jaar 10 afhaalrestaurants gegenereerd en we kunnen er redelijkerwijs een of twee (of drie) meer verwachten op zondag.

Aanbieding: $1

Volg de Yahoo-fantasieploeg op Twitter: Andy Behrens, Dalton Del Don, Matt Harmon, Scott Pianowski, Dan Titus en Tank Williams.