18 restaurantketens die gratis eten aanbieden voor veteranendag

08 Nov 2022

18 restaurantketens die gratis eten aanbieden voor veteranendag

Actieve leden van het leger van de Verenigde Staten hebben een zware taak die hen op elk moment ertoe kan brengen gevaar te lopen. En degenen die met pensioen zijn gegaan, hebben vele jaren van hun leven op precies dezelfde manier doorgebracht, waaronder velen die inderdaad in de strijd werden geroepen. Het aanbieden van een paar dollars korting aan ons militair personeel op Veteranendag op Veteranendag verandert misschien niets aan het leven van een soldaat, maar daar gaat het niet om: het doel van Veteranendag-deals is alleen maar om dank te zeggen.

En om het voor militairen en dienstmeisjes in actieve dienst en gepensioneerden gemakkelijker te maken om dit jaar de voordelen van enkele van de beste Veterans Day-restaurantdeals te krijgen, hebben we een eskader van de beste deals voor veteranen verzameld die er zijn in 2022.

GERELATEERD: Dunkin'-fans zijn verontwaardigd over de wijzigingen van de koffieketen in het beloningsprogramma

1

Starbucks — Gratis koffie

Starbucks-drankje

Niet alleen biedt Starbucks actieve dienstleden en dierenartsen een gratis kopje koffie aan op Veteranendag, maar de keten biedt ook gratis koffie aan militaire echtgenoten. Houd er rekening mee dat niet alle locaties noodzakelijkerwijs deelnemen.

2

Wendy's — Gratis ontbijt

wendys baconator-ontbijtcombinatie

Veteranen en actieve dienstleden kunnen op vrijdag 11 november tot 10:30 uur 's ochtends gratis ontbijten bij Wendy's. Zorg er wel voor dat u een militair legitimatiebewijs bij de hand heeft.

3

Texas Roadhouse — Maaltijdbon

bord Texas Roadhouse

Dierenartsen en personeel in actieve dienst die op 11 november tussen 11.00 en 14.00 uur langskomen bij een Texas Roadhouse. kan een maaltijdcheque krijgen die tot eind mei 2023 op elk moment kan worden gebruikt. (Houd er rekening mee dat het restaurant op Veteranendag niet geopend is voor de lunch, maar u kunt uw voucher op de parkeerplaats ophalen.)

4

Dunkin' — Gratis Donut

dunkin donuts wit frosted besprenkelde donut

Veteranen en alle mannen of vrouwen die actief zijn in de strijdkrachten kunnen een gratis donut krijgen van Dunkin' op Veterans Day, en er is ook geen militair legitimatiebewijs vereist. Maar gebruik dat niet om de goodwill van de keten te bespelen.

5

Mdonald's — Verschilt per locatie

mcdonald's

Er is dit jaar geen universele militaire korting, maar op elke McDonald's-locatie hebben de winkeleigenaren de keuze om op 11 november een Veterans Day-deal te implementeren. Sommige restaurants bieden mogelijk gratis ontbijt of een gratis maaltijd met een extra waarde aan —ga naar je locatie McDonald's om erachter te komen.

Verhaal gaat verder

6

Hooters — Gratis toegang

hooters girl and food

Deelnemende Hooter-restaurants bieden veteranen die een militair legitimatiebewijs of bewijs van dienst tonen een gratis entree van het speciale Veterans Day-menu. Dit is alleen beschikbaar om te dineren en u kunt in aanmerking komen met de aankoop van een drankje. De top vijf van meest populaire etenswaren bij de keten zullen worden opgenomen in het Hooters Veterans Day Menu, zoals de Buffalo Chicken Salad, Buffalo Chicken Sandwich, broodje gegrilde kip, Hooters Burger en 10-delige Wings zonder been.

GERELATEERD: De echte redenen waarom Hooters-locaties verdwijnen

7

Buffalo Wild Wings — Gratis Wings

buffalo wild wings platter wings fries slaw

Gepensioneerde militairen en militairen in actieve dienst kunnen op 11 november bij BW3 een bestelling krijgen van 10 vleugels zonder been en een portie friet wanneer ze een identiteitsbewijs tonen, in uniform komen, of foto's van zichzelf in een militair uniform hebben.

8

Dicky's Barbecue Pit — Broodje met gratis pulled pork

dickey's barbecue pit pulled pork

De familie Dickey toont altijd haar steun aan de veteranengemeenschap, sinds Travis Dickey het allereerste restaurant opende na het serveren van ons land in de Eerste Wereldoorlog. Dit jaar kunnen militaire veteranen een gratis Pulled Pork Sandwich ontvangen ofwel in de winkel voor afhalen, de Dickey's app, of online op Dickeys.com door de hele dag de code VETFREE te gebruiken.

Maar dat is niet alles. Van 11 november tot 31 december geeft de code VETERAN15 15% korting op alle bestellingen voor veteranen die bestellen bij Barbecue at Home by Dickey's - een belangrijke leverancier van ambachtelijke worsten, vlees van topkwaliteit en unieke rubs en specerijen die u kunt laten verzenden recht voor je deur.

9

IHOP — Gratis pannenkoeken

Rode, witte en bosbessenpannenkoeken

Dierenartsen en mannen en vrouwen die actief zijn in de strijdkrachten kunnen op 11 november een IHOP bezoeken en een gratis stapel rode, witte en bosbessenpannenkoeken krijgen. Neem een ​​identiteitsbewijs mee of kom in uniform.

10

Outback Steakhouse - Gratis app en drankje

outback-steakhouse-bloomin-onion

Het Outback Steakhouse biedt dierenartsen en huidige militairen een gratis Bloomin' Onion en een gratis frisdrank aan op Veteranendag. De keten biedt ook militaire mensen (en verpleegsters, artsen en eerstehulpverleners) elke dag 10% korting op de rekening, ter info.

11

Olijftuin — Gratis Maaltijd

olijftuin pasta

Militaire leden kunnen op Veteranendag een gratis maaltijd krijgen in de Olive Garden op vertoon van een militair legitimatiebewijs. En ja, onbeperkt soep of salade is inbegrepen bij het bedankje.

GERELATEERD: Amerika's favoriete pastaketen brengt deze iconische deal terug

12

Wit kasteel — Gratis ontbijt of maaltijdcombinatie

wit kasteel eten en drinken

Actieve en voormalige militairen kunnen op Veteranendag gratis een ontbijtcombinatiemaaltijd of een gewone combinatiemaaltijd krijgen bij White Castle op vertoon van een geldig militair legitimatiebewijs.

13

Applebee's — Gratis Maaltijd

applebees whisky bacon burger

Applebee's biedt actieve dienst militairen, veteranen, reservaten en nationale garde een volledig voorgerecht van een exclusief menu wanneer klanten dineren. En om hun dank en dankbaarheid voor militaire dienst voort te zetten, zal de keten ook geef een bounce-backkaart van $ 5 weg om in te wisselen bij uw volgende bezoek aan het restaurant.

14

California Pizza Kitchen — Gratis maaltijd en drankje

California Pizza Kitchen doet het goed deze Veteranendag. Niet alleen krijgen actieve en gepensioneerde militairen (met ID) een gratis entree en drankje op Veteranendag, maar ze krijgen ook een Buy One Get One-tegoedbon die een week en twee dagen daarna kan worden ingewisseld.

15

TGI Fridays — Gratis lunch

Emmer met botten van TGI Fridays

Wie zegt dat er niet zoiets bestaat als een gratis lunch? Op Veteranendag is er in ieder geval wanneer militairen of voormalige militairen naar vrijdag tussen 11.00 en 14.00 uur gaan.

16

Red Robin — Gratis hamburger en friet

monsterburger en friet van rode robin

Leden van het leger (of gepensioneerde veteranen) kunnen op 11 november een Red's Tavern Double Burger krijgen, geserveerd met Bodemloze Steak Fries wanneer ze naar Red Robin komen met een bewijs van hun dienst.

17

Friendly's - Gratis Burger en Frisdrank

Friendly's all american hamburger en friet

Actieve militairen en servicevrouwen en veteranen die een eervolle ontslagkaart kunnen tonen, kunnen op 11 november een gratis hamburger en een gratis fonteindrankje krijgen bij Friendly's.

18

Hondenhuis - Gratis hotdog

hotdog en friet

Dit opkomende specialiteit hotdogrestaurant biedt militairen op Veteranendag een gratis hond aan op een aantal deelnemende locaties. Zorg er wel voor dat jouw Hondenhuis erbij is voordat je rekent op gratis eten op vrijdag.